Aannemer voor fundering in de regio van Alblasserdam

Aannemer voor Fundering in regio Alblasserdam

Bent u opzoek naar een aannemer voor fundering in de regio van Alblasserdam? Dan bent u bij Fundumij aan het juiste adres. Fundumij is een gespecialiseerd aannemer in fundering met een groot scala aan mogelijkheden. Als u een professioneel bedrijf in funderingen zoekt, dan kan Fundumij als aannemer het gehele project verzorgen. Wij als aannemer kunnen alles tot en met de oplevering van het project voor u uit handen nemen. Omdat er vanaf de beginfase van het project nauw samengewerkt wordt tussen de opdrachtgever en aannemer, zal het bouwproces zeer efficient verlopen. Ook als u zoekt naar een goede aannemer in Alblasserdam voor het bouwen van een aanbouw kan u ook bij Fundumij terecht. Wij kunnen voor u in Alblasserdam een prachtige op maat gemaakte aanbouw bouwen. Door de jaren heen hebben wij een brede klantenkring opgebouwd in de omgeving van Alblasserdam.

Wij voeren voor hoofdzakelijk particuliere opdrachtgevers werkzaamheden uit zoals:

  • Aanbouw
  • Renovatie en woonhuisverbouwing
  • Onderhoud
  • Gevelbekledingen
  • Dakopbouw en dakkapellen (ook prefab)
  • Vochtbestrijding – injecteren

Fundumij is een allround aannemer in fundering met een groot scala aan mogelijkheden. Zo zijn wij bijvoorbeeld gespecialiseerd in verbouwingen en aanbouw.

Contact

Zoekt u een aannemer funderingin Alblasserdam, dan is Fundumij uw partner. Wilt u een afspraak met ons? Of wilt u meer informatie over de werkzaamheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.