Funderingen

Funderingen van Fundumij sterk en betrouwbaar

Funderingen

funderingen door Fundumij

Fundumij heeft goed geschoolde en vakbekwame medewerkers die gebruik maken van kwalitatief hoogwaardige bouwmaterialen. Hierdoor zijn onze funderingen van hoge kwaliteit.

Fundumij is de specialist in nieuwe funderingen en funderingsherstel. Funderingen zijn het belangrijkste onderdeel van een bouwwerk. Als de fundering niet goed is, dan kan er nooit goed worden gebouwd. De fundering is de basis van een bouwproject. Kies daarom voor funderingen van Fundumij. Daar kunt u op bouwen!

De bouw van een zwembad of het vergroten van uw woning door middel van een aanbouw ? Een garage, of andere constructies als het plaatsen van masten en dergelijke ; alles begint met een goede fundering.

Het verzorgen van tekeningen , berekeningen , vergunningsaanvragen , het heiwerk , geisoleerde complete funderingen en vloeren, het is specialistisch werk.

Fundumij is op de hoogte van de laatste innovaties en staan klaar om u de zorgen uit handen te nemen. Wij komen eventueel vrijblijvend bij u langs voor degelijk advies. Zo bent u er zeker van dat de basis in orde is.

Funderingen van Fundumij zijn betrouwbaar!

Funderingen

Funderingsherstel

Heiwerkzaamheden

Kelderbouw