Aannemer voor fundering in de regio van Hendrik-ido-ambacht

Aannemer fundering nodig in Hendrik-ido-ambacht

Bent u opzoek naar een aannemer voor fundering in de regio van Hendrik Ido Ambacht ? Dan bent u bij Fundumij aan het juiste adres. Fundumij is een gespecialiseerd aannemer in fundering met een groot scala aan mogelijkheden. Als u een professioneel bedrijf in funderingen zoekt, dan kan Fundumij als aannemer het gehele project verzorgen. Wij als aannemer kunnen alles tot en met de oplevering van het project voor u uit handen nemen. Omdat er vanaf de beginfase van het project nauw samengewerkt wordt tussen de opdrachtgever en aannemer, zal het bouwproces zeer efficient verlopen. Ook als u zoekt naar een goede aannemer in Hendrik-ido-ambacht voor het bouwen van een aanbouw kan u ook bij Fundumij terecht. Wij kunnen voor u in Hendrik-ido-ambacht een prachtige op maat gemaakte aanbouw bouwen. Door de jaren heen hebben wij een brede klantenkring opgebouwd in de omgeving van Hendrik-ido-ambacht .

Wij voeren voor hoofdzakelijk particuliere opdrachtgevers werkzaamheden uit zoals:

  • Aanbouw
  • Renovatie en woonhuisverbouwing
  • Onderhoud
  • Gevelbekledingen
  • Dakopbouw en dakkapellen (ook prefab)
  • Vochtbestrijding – injecteren

Fundumij is een allround aannemer in fundering met een groot scala aan mogelijkheden. Zo zijn wij bijvoorbeeld gespecialiseerd in verbouwingen en aanbouw.

Contact

Zoekt u een aannemer funderingin Hendrik-ido-ambacht , dan is Fundumij uw partner. Wilt u een afspraak met ons? Of wilt u meer informatie over de werkzaamheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.