Warning: Constant WP_DEBUG already defined in /customers/4/3/0/fundumij.nl/httpd.www/wp-content/plugins/redirect-editor/redirect-editor.php on line 35 Warning: Constant WP_DEBUG_LOG already defined in /customers/4/3/0/fundumij.nl/httpd.www/wp-content/plugins/redirect-editor/redirect-editor.php on line 36 Warning: Constant WP_DEBUG_DISPLAY already defined in /customers/4/3/0/fundumij.nl/httpd.www/wp-content/plugins/redirect-editor/redirect-editor.php on line 37 Aannemer voor fundering in de regio van Papendrecht

Aannemer voor fundering in de regio van Papendrecht

Aannemer fundering nodig in Papendrecht

Bent u opzoek naar een aannemer voor fundering in de regio van Papendrecht ? Dan bent u bij Fundumij aan het juiste adres. Fundumij is een gespecialiseerd aannemer in fundering met een groot scala aan mogelijkheden. Als u een professioneel bedrijf in funderingen zoekt, dan kan Fundumij als aannemer het gehele project verzorgen. Wij als aannemer kunnen alles tot en met de oplevering van het project voor u uit handen nemen. Omdat er vanaf de beginfase van het project nauw samengewerkt wordt tussen de opdrachtgever en aannemer, zal het bouwproces zeer efficient verlopen. Ook als u zoekt naar een goede aannemer in Papendrecht voor het bouwen van een aanbouw kan u ook bij Fundumij terecht. Wij kunnen voor u in Papendrecht een prachtige op maat gemaakte aanbouw bouwen. Door de jaren heen hebben wij een brede klantenkring opgebouwd in de omgeving van Papendrecht .

Wij voeren voor hoofdzakelijk particuliere opdrachtgevers werkzaamheden uit zoals:

  • Aanbouw
  • Renovatie en woonhuisverbouwing
  • Onderhoud
  • Gevelbekledingen
  • Dakopbouw en dakkapellen (ook prefab)
  • Vochtbestrijding – injecteren

Fundumij is een allround aannemer in fundering met een groot scala aan mogelijkheden. Zo zijn wij bijvoorbeeld gespecialiseerd in verbouwingen en aanbouw.

Contact

Zoekt u een aannemer funderingin Papendrecht , dan is Fundumij uw partner. Wilt u een afspraak met ons? Of wilt u meer informatie over de werkzaamheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.