Bouw

Bouw door fundumij

Aanbouw

Een aanbouw of garage vergroot niet alleen het gebruiksoppervlak maar ook het woongenot.

Lees meer

Prefab garage

Een goede fundering is een noodczaak, en zeker specialistisch werk.

Lees meer

Betonnen terassen

Stabiliseren van zakkend werk is altijd een uitdaging die we graag aangaan.

Lees meer

Constructief

Later meer…

Aanbouwen

Een aanbouw is vandaag de dag enorm populair. Het is de manier om uw huidige woning te vergroten , en aan te passen aan uw wensen , zonder uw huis te hoeven verkopen.

Wij hebben inmiddels voor vele opdrachtgevers complete aanbouwen en garages gerealiseerd.

Compleet afgewerkt of casco , alles is mogelijk.

Elke situatie is natuurlijk anders . Wij komen graag langs om de situatie te bekijken en samen met U op zoek te gaan naar de mogelijkheden om de wensen in te vullen.

Wij proberen onze map “projecten” up to date te houden , zodat U de meest recente projecten kunt bekijken. U kunt hier alvast een kijkje nemen om een indruk te krijgen van ons werk.

 

Garages

Een garage aan of bij uw woning vergroot natuurlijk uw woongenot. Fundumij levert  zowel traditioneel gebouwde als prefab garageboxen.

Traditioneel gebouwde garages zijn natuurlijk in elke vorm te bouwen , en in elke afwerking. Ook maken ondernemers vaak gebruik om een kantoor aan huis te vestigen. Aftrekbaar en goedkoper als een huurpand.

Neem contact op om een afspraak te maken . Wij kijken graag met U wat de mogelijkheden zijn .

Betonnen terras

Een terras zo strak als een biljart , waar onkruid geen enkele kans krijgt om de kop op te steken . Klinkt dat niet als muziek in de oren ? Het is mogelijk. Desgewenst op heipalen, kunnen we uw tuin voorzien van een laag beton , welke eerst met behulp van een laser ,gestort wordt. Iets onder afschot zodat het water netjes wegloopt en plassen na een fikse regenbui uitgesloten zijn. Vervolgens wordt de vloer keer op keer met een vlindermachine bewerkt , net zolang tot het het eindresultaat heeft bereikt wat we willen. Ondertussen wordt er kleurstof ingestrooid en kan de vloer op kleur worden gebracht.

Na uitharding kan desgewenst een tegelpatroon ingeslepen worden van iedere afmeting.Het voegje is slechts enkele milimeters diep maar geeft optisch het idee van een tegelvloer.

Het resultaat is een onderhoudsvrij terras zonder onkruid in de voegjes.