Fundering aanbrengen in Ridderkerk

Fundering aanbrengen in Ridderkerk voor uw aanbouw, tuinhuis, bedrijfspand of woning? Fundumij is gespecialiseerd in fundering en andere aannemingswerkzaamheden, ook bij u in Ridderkerk . In de loop der jaren heeft ons bedrijf zeer veel projecten voor het aanbrengen van fundering nauwkeurig uitgevoerd. Onze werkzaamheden voeren we hoofdzakelijk uit in de regio’s drechtsteden en rijnmond en varrieren van grote tot kleine projecten.

Fundering

De fundering of het fundament is het deel van een gebouw of constructie dat ervoor zorgt dat het eigen gewicht ervan en de daarop uitgeoefende krachten, zoals nuttige belasting, sneeuw, winddruk, enzovoorts, worden overgedragen aan de draagkrachtige ondergrond. Het woord fundering kan ook figuurlijk gebruikt worden, dan betekent het grondslag of uitgangspunt. Men onderscheidt verschillende soorten funderingen afhankelijk van de aard en het gewicht van de te bouwen constructie en de samenstelling en draagkracht van de ondergrond:
  • Fundering op staal
  • Algemene vloerplaat
  • Paalfundering
  • Caissonfundering

Trillingsarm heiwerk

Fundumij Bouw , hei en funderingstechniek beschikt over eigen heimaterieel wat speciaal ontworpen is om te heien is beperkte ruimtes en instabiele panden. Door gebruik te maken van hoogfrequente heitechniek , blijft de stalen buispaal continue in beweging , en zakt de stalen buispaal met minimale trillingen de grond in. Dat geeft ons de mogelijkheid om in instabiele panden stalen buispalen aan te brengen zonder schade aan het pand of de omgeving aan te brengen , en zodoende het complete funderingsherstel uit te voeren. Funderingsherstel is dan ook onze core bussiness , en hebben we al tal van funderingen hersteld en gestabiliseerd.

Funderingsherstel

Funderingsherstel is hard nodig bij verzakte panden .Vaak is het bestaande heiwerk door paalrot aangetast en verliest het zijn draagkracht. Doorgaans zijn er een aantal voor de hand liggende manieren om het funderingsherstel uit te voeren. De meest gebruikte manier is van binnnen uit. Daarbij wordt de huidige vloer verwijderd , nieuwe stalen buispalen ingeheid binnen in de woning, de vloer opgestort met zand en een isolatiepakket waarop de wapening wordt aangebracht . Inkassingen in de muur kunnen tevens trillingsvrij worden vervaardigd . Deze inkassingen lopen vol met beton zodra de betonvloer gestort wordt. De nieuwe vloer ligt op de stalen buispalen , waardoor de betonvloer met zijn inkassingen de draagkracht overnemen van de door paalrot aangetastte bestaande heipalen.
Op staal gefundeerde aanbouwen kunnen door tal van redenen verzakken.Door het aanbrengen van stalen buispalen , buitenlangs of binnendoor , en de verzakte fundering te koppelen aan de stalen buispalen door middel van consoles , of in te storten nastelbare stempels , kan een verzakte aanbouw weer worden gestabiliseerd , en vaak zelfs opgevijzeld naar een waterpas positie. Fundumij Bouw , hei en funderingstechniek heeft al heel wat langzaam aan verdwijnende aanbouwen een halt toegeroepen.
Fundumij is door de jarenlange ervaring een expert op het gebied van fundering in Ridderkerk .  De fundering kan voor zowel bedrijfsruimtes als woningbouw worden uitgevoerd. Uiteraard kan dit in elk gewenste maat geleverd worden. Zo heb je balkfundering, plaatfundering, strokenfundering en paalfunderingen.
Naast een fundering kunt u in Ridderkerk ook bij ons terecht voor uw aanbouw of andere aannemingswerkzaamheden. Voor zowel particulieren als bedrijven verrichten wij alle soorten werkzaamheden in Ridderkerk , zoals het maken van een fundering.
Wanneer u behoefte heeft aan een fundering kunt u gerust contact opnemen. Voor meer informatie staan wij voor u klaar.

Fundering van topkwaliteit in Ridderkerk !

Wilt u vrijblijvend meer informatie of een vraag stellen over fundering? Vul dan het formulier in.