Fundering herstellen in Papendrecht

Fundering herstellen in Papendrecht

Beton is een constructiemateriaal wat onderhevig is aan enorm veel slijtage. Het is daarom belangrijk om tijdig uw fundering te laten herstellen bij schade. De gevolgen kunnen verder gaan dan alleen schade aan het beton, omdat de integriteit van de rest van de constructie ook in het geding komt. Daarom kunt u uw fundering in Papendrecht laten herstellen door Fundumij.

Reparaties

Een fundering herstellen kan op twee verschillende niveaus plaatsvinden. U kunt constructieve reparaties nodig hebben. Dit is wanneer er echt structurele schade aan het beton is en we de fundering moeten herstellen. Cosmetische reparaties richten zich op de buitenkant en dus het uiterlijk van het beton.

Fundering herstellen Papendrecht

Hoe hard het materiaal soms ook lijkt, beton is ook aan slijtage onderhevig. Slijtage die grote gevolgen kan hebben voor de integriteit van de constructie. Uw fundering herstellen is dan ook noodzakelijk en in de omgeving van Papendrecht kan u daar geen beter bedrijf voor inschakelen dan Fundumij.

Fundering herstellen is niet de enige activiteit van Fundumij

Wij houden ons naast het aanleggen van funderingen, bezig met bijvoorbeeld het maken van een aanbouw en andere aannemingswerkzaamheden. Wij leggen funderingen aan voor zowel bedrijven als particulieren.

Fundering aanleggen in Papendrecht . Bel naar Fundumij uit Dordrecht

Wilt u vrijblijvend meer informatie over fundering aanleg ontvangen? Vul dan het formulier in. Of neem contact met ons op!