Funderingherstel in Hendrik-ido-ambacht

Funderingherstel in Hendrik-ido-ambacht

Heeft u last van betonrot? En bent u op zoek naar dé specialist om uw fundering te herstellen? Fundumij beschikt over de kennis en het vakmanschap om alle soorten schade aan uw fundering te herstellen. Door onze ruime ervaring en modern materiaal beschikken wij daarnaast over de juiste technieken voor funderingsherstel. Vooraf stellen wij de juiste diagnose om een efficiënte methode van funderingherstel hierop af te kunnen stemmen. Zo bent u verzekerd van de juiste prijs/kwaliteit verhouding. Na het onderzoek bij u in Hendrik-ido-ambacht geven wij transparant advies en een vrijblijvende offerte voor funderingsherstel, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Wat is funderingsherstel?

Wilt u uw fundering laten herstellen bij betonrot? Dergelijke onderhoudsopdrachten zijn bij Fundumij dagelijkse routine. Betonrot is schade aan de fundering dat veroorzaakt wordt wanneer de wapening in het beton begint te roesten. Wanneer roest zich uit gaat zetten, gaat het beton barsten. Doordat het beton gaat barsten zal de sterkte hiervan worden aangetast. Funderingsherstel is dus van belang om de sterkte van de gehele constructie te behouden.

Hoe wordt betonrot veroorzaakt?

Betonrot wordt veroorzaakt door het binnendringen van CO2 van de lucht of door het binnendringen van chloriden. Hierdoor wordt de beschermende ijzeroxide-laag rond de wapening verbroken.

Beton herstellen op 2 manieren

Fundumij kan uw fundering herstellen op verschillende manieren: *Constructieve funderingsherstel *Cosmetische funderingsherstel Na een gedegen onderzoek naar de fundering zal er een reparatieadvies gemaakt worden. Aan de hand van dit advies zal door middel van funderingsherstel het beton op dusdanige wijze worden gerepareerd dat de constructie weer voor jaren gevrijwaard is van de verdere uitbreiding van genoemde schades. Afhankelijk van de toepassingsklasse wordt een reparatiemortel gekozen welke past bij de omgeving en toepassing. Behoefte aan funderingsherstel? Laat dit dan uitvoeren door ons gespecialiseerde team. De werkzaamheden worden in Hendrik-ido-ambacht altijd in nauw overleg met de opdrachtgever uitgevoerd, zodat een goede interactie tussen werkzaamheden en alle betrokken partijen wordt gegarandeerd.

Wilt u meer informatie over funderingsherstel in de omgeving van Hendrik-ido-ambacht ?

Of wilt u een prijsopgave voor funderingsherstel in Hendrik-ido-ambacht ? Neem dan vrijblijvend contact op met Fundumij.