Heibedrijf Sliedrecht

Heibedrijf Sliedrecht

U bent op zoek naar een heibedrijf in Sliedrecht ? Dan bent u bij Fundumij aan het juiste adres! Fundumij is ontstaan door de samenvoeging van een heibedrijf en een bouwbedrijf, beiden met jarenlange ervaring. We zijn zo in staat om beter te concurreren, zonder op kwaliteit in te leveren.

 

Dankzij onze specialisaties op een breed vlak kunnen we in veel gevallen totaalpakketten aanbieden, waarbij er dus wordt bespaard op kosten en wij u als opdrachtgever geheel ontzorgen. Wij bouwen voor u, en aan onze toekomst, met gemotiveerde mensen en een persoonlijke aanpak. Op deze manier denken wij u goed van dienst te zijn als heibedrijf in Sliedrecht .

Waarom Fundumij als heibedrijf in Sliedrecht ?

1 heiwerkWij beschikken over kleine heimachines die “hoogfrequent” stalen buispalen kunnen heien. Dit geeft ons de mogelijkheid om trillingsarm te heien in bestaande panden bij bijvoorbeeld funderingsherstel. Maar ook voor lastig te bereiken plaatsen zijn wij uw beste heibedrijf in Sliedrecht , dit is dankzij ons compacte materieel geen probleem. In veel gevallen is 1 meter al voldoende, maar zelfs 80 centimeter kan ons al toegang verschaffen.

In een enkel geval is er helemaal geen doorgang, dit wakkert ons enthousiasme als heibedrijf in Sliedrecht alleen maar meer aan.

 

Of het nu gaat om stalen buispalen ten behoeve van funderingsherstel, een aanbouw of de fundering van uw zwembad of garage. Fundumij verzorgt het hele traject. “Groot geworden door klein te blijven”, wordt wel eens gezegd. Wij geloven erin dat we de meest persoonlijke aanpak kunnen geven door met een klein select en vast groepje te werk te gaan. Fundumij is niet alleen een heibedrijf in Sliedrecht .
U kunt bij ons terecht voor onder andere de volgende werkzaamheden:
  • Advisering
  • Funderingsonderzoek
  • Funderingsherstel plan
  • Constructieberekening
  • Kelderbouw
  • Benodigde vergunningen
  • Uitvoering werkzaamheden
  • En natuurlijk ook voor de nazorg.

 

Voor meer informatie over Fundumij als heibedrijf in Sliedrecht of over de andere werkzaamheden nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen. U kunt ons bereiken op 06 53 93 99 58 of een email sturen naar info@fundumij.nl