Heiwerk Dordrecht

Fundumij staat ook voor u klaar voor werkzaamheden op het gebied van heiwerk Dordrecht . Wij bouwen voor u en tegelijkertijd bouwen wij zelf aan onze toekomst, met gemotiveerde mensen en een persoonlijke aanpak.

Omdat wij een samenvoeging zijn van een heibedrijf en een bouwbedrijf, kunnen onze specialisten u op een breed vlak helpen en een totaalpakket bieden, waarbij u kosten bespaard. Wij kunnen uw zorgen geheel uit handen nemen door u niet alleen te helpen met heiwerk Dordrecht , maar door alles voor u te regelen, van heiwerk tot bouwwerkzaamheden.

Onze werkwijze bij heiwerk Dordrecht heiwerk Dordrecht

Wij van Fundumij beschikken over kleine heimachines, die ‘hoogfrequent’ stalen buispalen kunnen heien. Dit geeft ons de mogelijkheid om trillingsarm te heien, bijvoorbeeld in bestaande panden als de fundering hersteld moet worden. Ook kan deze vorm van heien van pas kunnen in een omgeving waar heien te veel onrust zou geven.

Daarnaast kunt u ons natuurlijk ook inschakelen voor lastig te bereiken plaatsen bij heiwerk Dordrecht , zoals in uw achtertuin. Wij hebben namelijk compact materieel waarmee dit geen probleem is. Vaak is 1 meter al voldoende om ons toegang te verschaffen. Zelfs als er helemaal geen doorgang is, kunnen wij vrijwel altijd een oplossing bieden.

Stalen buispalen ten behoeve van funderingsherstel, een aanbouw of fundering, Fundumij staat voor u klaar op het gebied van heiwerk Dordrecht . Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.