Heiwerken Sliedrecht

Wij zijn Fundumij, een vakkundig bedrijf welke voor u klaar staat voor alles op het gebied van heiwerken Sliedrecht . Ons doel is bouwen voor u en tegelijkertijd bouwen aan onze toekomst, met gemotiveerde mensen en een persoonlijke aanpak.

Wij zijn een samenvoeging van een ervaren heibedrijf en bouwbedrijf, waardoor wij in staat zijn om beter te concurreren, zonder in te leveren op kwaliteit.  Onze specialisten kunnen u op een breed vlak helpen door u een totaalpakket te bieden, waarbij u kosten bespaard. Wij nemen uw zorgen geheel uit handen bij alles op het gebied van heiwerken Sliedrecht .

Onze werkwijze bij heiwerken Sliedrecht heiwerken Sliedrecht

Bij Fundumij beschikken wij over kleine heimachines, waarmee wij ‘hoogfrequent’ stalen buispalen kunnen heien. Op deze manier kunnen wij trillingsarm heien, bijvoorbeeld als we de fundering in bestaande panden moeten herstellen, of als we moeten heien in een omgeving waar heien te veel onrust zou geven.

Daarnaast kunt u ons ook inschakelen voor heiwerken Sliedrecht op lastig te bereiken plaatsen, zoals in een achtertuin. Wij beschikken over zeer compact professioneel materieel, waarmee dit geen probleem is. Vaak is een meter voor ons al voldoende ruimte om toegang te krijgen tot de plek. Zelfs als er helemaal geen doorgang is, is het voor ons een uitdaging om u toch een oplossing te bieden.

Van stalen buispalen voor funderingsherstel tot een aanbouw of fundering, Fundumij staat voor u klaar voor alles op het gebied van heiwerken Sliedrecht . Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.