Heiwerkzaamheden Hendrik-Ido-Ambacht

Welkom bij Fundumij, wij zijn een professioneel bouw- en heibedrijf en staan voor u klaar voor alles op het gebied van heiwerkzaamheden Hendrik-Ido-Ambacht . Wij bouwen voor u en bouwen tegelijkertijd aan onze toekomst, met gemotiveerd, vakkundig personeel en een persoonlijke aanpak.

Fundumij is ontstaan doormiddel van een samenvoeging van een heibedrijf en een bouwbedrijf, beiden met jarenlange ervaring, waardoor wij in staat zijn beter te concurreren zonder in te leveren op kwaliteit. Onze specialisten kunnen u op een breed vlak helpen en bieden u een totaalpakket, waarmee u weer kosten bespaard. Wij nemen uw zorgen geheel uit handen bij alles wat betreft heiwerkzaamheden Hendrik-Ido-Ambacht .

Onze werkwijze bij heiwerkzaamheden Hendrik-Ido-Ambacht heiwerkzaamheden Hendrik-Ido-Ambacht

Fundumij beschikt over kleine heimachines die op een hoogfrequente manier stalen buispalen kunnen heien. Dit maakt het mogelijk om trillingsarm te heien, bijvoorbeeld in bestaande panden bij funderingsherstel, of als heien op de gebruikelijke manier te veel overlast geeft.

U kunt bij Fundumij ook terecht voor heiwerkzaamheden Hendrik-Ido-Ambacht op lastig te bereiken plaatsen, zoals in een achtertuin. Wij beschikken namelijk over zeer compact professioneel materiaal, waarmee dit geen probleem is. Vaak kan 1 meter ons al toegang verschaffen. Ook als er helemaal geen doorgang is, proberen wij altijd te zoeken naar een passende oplossing.

Van het plaatsen van stalen buispalen voor funderingsherstel tot een aanbouw of fundering, Fundumij staat voor u klaar voor alles op het gebied van heiwerkzaamheden Hendrik-Ido-Ambacht . Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.