Kelderbouw Dordrecht

Kelderbouw Dordrecht

Kelderbouw U wilt een kelder onder uw bestaande woning? Of in de tuin als garage of berging? Fundumij is uw specialist op het gebied van kelderbouw in Dordrecht . Een kelder kan voor veel doeleinden gebruikt worden. Als kantoorruimte, parkeerkelder, extra leef-, of opbergruimte. Fundumij verzorgt voor u het gehele traject.

 

Een kelder kan en is met de dure grondprijzen en hoge bebouwingsdichtheid zeker de moeite waard om in overweging te nemen als uitbreiding gewenst is. In het geval van funderingsherstel is het zeker ook zinnig om dit te combineren met een kelderbouw in Dordrecht . Met name in oude stadscentra kan het zelfs een lucratieve zaak zijn. Extra vierkante meters leveren uiteraard behoorlijk wat extra inkomsten op.

 

Een aanzienlijk deel van de benodigde kosten van kelderbouw in Dordrecht van een woning of pand worden immers toch al opgenomen in de kostprijs van het funderingsherstel.

Werkzaamheden

Kelderbouw in Dordrecht brengt doorgaans extra graafwerk met zich mee om een normale plafondhoogte te creëren. Tevens worden er betonnen wanden gestort tot boven het maaiveld, welke in de klim worden voorzien van een waterkerende kimband.

Fundumij

Fundumij is ontstaan door de samenvoeging van een heibedrijf en een bouwbedrijf, beiden met jarenlange ervaring. We zijn zo in staat om beter te concurreren, zonder op kwaliteit in te leveren.

 

Dankzij onze specialisaties op een breed vlak kunnen we in veel gevallen totaalpakketten aanbieden, waarbij er dus wordt bespaard op kosten en wij u als opdrachtgever geheel ontzorgen. Wij bouwen voor u, en aan onze toekomst, met gemotiveerde mensen en een persoonlijke aanpak. Op deze manier denken wij u goed van dienst te zijn als heibedrijf, bouwbedrijf en dus voor kelderbouw in Dordrecht .

 

Bent u benieuwd of uw funderingsherstel gecombineerd kan worden met onderkelderen of is de bouw van een kelder gewenst in een andere situatie? Wij denken graag met u mee!

 

Voor meer informatie of vragen over de mogelijkheden op het gebied van kelderbouw in Dordrecht of over onze andere werkzaamheden nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen. Dit kan via 06 53 93 99 58 of door email te sturen naar info@fundumij.nl