Miniheiwerken

Welkom bij Fundumij, een vakkundig bedrijf voor alles op het gebied van funderingen. Wij zijn een samengevoegd bedrijf, bestaande uit een heibedrijf en een bouwbedrijf. Met jarenlange ervaring zijn wij in staat om op een breed vlak te werken en dus totaalpakketten te bieden, waarbij u kosten kunt besparen. Wij bouwen voor u en bouwen tegelijkertijd aan onze toekomst, met gemotiveerde specialisten en een persoonlijke aanpak. U kunt Fundumij ook inschakelen voor allerlei werkzaamheden op het gebied van miniheiwerken.

Wat zijn miniheiwerken?miniheiwerken

Wat bedoelen wij precies met miniheiwerken? Eigenlijk betekend dit heien van bijvoorbeeld stalen buispalen op moeilijk bereikbare plaatsen en kleine ruimtes. Fundumij is al jarenlang gespecialiseerd in dit soort werkzaamheden. Wij gebruiken voor miniheiwerk een professionele miniheistelling.

Miniheiwerken is de perfecte oplossing als u wilt laten heien maar als u hier eigenlijk geen ruimte voor heeft. Onze compacte machines zijn in staat om bij vrijwel elke kleine of moeilijk bereikbare ruimte te komen. Daarmee kunnen wij voor u op een professionele wijze heien, met weinig overlast en geen risico.

Als u interesse heeft in onze werkzaamheden op het gebied van miniheiwerken, of als u graag nog meer informatie zou willen, kunt u contact met ons opnemen. Onze specialisten helpen u dan verder.