Stalen buispalen heien

Wij zijn Fundumij, een bedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van funderingen en heiwerkzaamheden. Door de samenvoeging van een heibedrijf en een bouwbedrijf, zijn wij in staat om beter te concurreren, zonder in te leveren op de kwaliteit.

Dankzij onze specialisaties op een breed vlak kunnen wij in veel gevallen totaalpakketten bieden, waarbij er wordt bespaard op kosten. Wij bouwen voor u en tegelijk bouwen we aan onze toekomst, met gemotiveerde mensen en een persoonlijke aanpak. Wij zorgen dat we u als opdrachtgever alle zorgen uit handen nemen, ook wat betreft stalen buispalen heien.

Onze werkzaamhedenstalen buispalen heien

Wat doen wij precies bij werkzaamheden op het gebied van stalen buispalen heien? Het principe is vrij eenvoudig. De stalen buispalen zijn hol vanbinnen en hebben een lengte van circa twee meter. De diameters van de palen verschillen, afhankelijk van de belasting. De buispalen worden op de juiste diepte de grond in geheid met mini heimachines. Om de twee meter wordt het volgende buisdeel vast gelast.

Als de stalen buispalen op de juiste diepte staan, worden ze vol gestort met beton en zal de laatste twee meter aan de bovenzijde worden voorzien van een stalen frame in beton. Hierdoor ontstaat 2 meter gewapend beton om wisselende grondwaterstanden te kunnen weerstaan.

Bij interesse of voor meer informatie over onze werkzaamheden op het gebied van stalen buispalen heien, kunt u contact met ons opnemen. Onze specialisten helpen u dan verder.