Stalen palen heien

Welkom bij Fundumij, een samengevoegd bedrijf bestaande uit een heibedrijf en een bouwbedrijf, beiden met jarenlange ervaring. Door deze samenvoeging zijn wij in staat om beter te concurreren, zonder in te leveren op kwaliteit.

Ook werken wij dankzij deze ervaring op een zeer breed vlak, waardoor wij u totaalpakketten kunnen bieden, waarbij er wordt bespaard op de kosten voor u. Wij nemen uw zorgen volledig uit handen met gemotiveerde mensen en een persoonlijke aanpak.

Onze werkzaamhedenstalen palen heien

U kunt ons van Fundumij inschakelen voor het heien van stalen palen op allerlei locaties. Wij beschikken namelijk over vele verschillende soorten materialen in diverse maten. Dit maakt het voor ons mogelijk om miniheiwerken te plaatsen. Minheiwerken betekent het heien in geval van een kleine ruimte of een moeilijk te bereiken locatie.

Fundumij is zeer ervaren wat betreft stalen palen heien. Zo weten wij bij het zien van de locatie precies hoe wij te werk moeten gaan. Wij kunnen u dan ook van tevoren al een beetje inzicht geven in zaken als de kosten en de duur van de werkzaamheden. Zo weet u, en weten wij, waar u aan toe bent en komt u niet voor verassingen te staan.

Bij interesse in onze werkzaamheden op het gebied van stalen palen heien of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Onze specialisten helpen u dan verder.